Autor: dr n. chem. Michał Fau
ISBN: 978-83-64045-84-4
Autor: Marta Dębowska Agata Szulc Piotr Gałecki
ISBN: 978-83-64045-83-7
Autor: dr n. med. Joanna Chmielewska-Walczak dr n. med. Barbara Jamróz Dr n. o zdr. Magdalena Milewska
ISBN: 978-83-64045-73-8
Autor: Andrzej Persona
ISBN: 978-83-64045-71-4
Autor: Tytus Koweszko
ISBN: 978-83-64045-70-7
Autor: Aleksandra Cichocka
ISBN: 978-83-64045-66-0
Autor: Aleksandra Cichocka
ISBN: 978-83-64045-69-1
Autor: Prof. dr hab.n.med. Waldemar Karnafel
ISBN: 978-83-64045-65-3
Monografia przedstawia czynniki rozwoju przewlekłych powikłań cukrzycy i sposoby unikania ich powstawania. Szczegółowo omówione są predylektory i drogi rozwoju zespołu stopy cukrzycowej. Opracowanie zawiera także praktyczne rady: co zrobić, aby ustrzec się wystąpienia tego
...Autor: Małgorzta Kossut
ISBN: 978-83-64045-61-5
"Neuroplastyczność" - prof. dr hab. n. med. Małgorzata Kossut, Warszawa 2018
Autor: Krzysztof L. Krzystyniak Mieczysław W. Obiedziński Andrzej Marszałek
ISBN: 978-83-64045-51-6
Autor: Alicja Derleta
ISBN: 978-83-64045-48-6
Zbiór najważniejszych zagadnień i informacji niezbędnych dla osób przystępujących do Lekarskiego Egzaminu Końcowego.
Autor: Aleksandra Cichocka
ISBN: 978-83-64045-41-7
Wydanie trzecie - zaktualizowane i rozszerzone!
Autor: Hanna Alwas-Danowska
ISBN: 978-83-64045-37-0
Autor: Aleksandra Cichocka
ISBN: 978-83-64045-44-8
Jak połączyć zdrowe żywienie ze sztukę kulinarną? Kolejne, bogato ilustrowane wydanie poradnika Aleksandry Cichockiej daje właśnie odpowiedź na to pytanie.
Autor: Krzysztof J. Filipiak Dariusz Sitkiewicz
ISBN: 978-83-64045-25-7
Autor: Wiktor B. Szostak Aleksandra Cichocka
ISBN: ISBN 978-83-64045-21