W dniu
18 listopada 2021 w hotelu Arche w Warszawie odbędzie się VIII edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności (
https://foodcongress.org/).
Celem Kongresu jest przedstawienie oczekiwań firm w zakresie rozwoju biznesu w sesjach m.in. : certyfikacja, wyzwania związane z mikrobiologią, możliwości realizowania strategii ”Od pola do stołu”, nowoczesne technologie oraz handel krajowy i międzynarodowy.Tego samego dnia, w tym samym miejscu odbędą się równolegle: III edycja Kongresu Logistycznego (
https://conferencecscmp.org/) i I edycja Kongresu Produkcji Podstawowej (
https://primaryproductioncongress.org/) . W ramach jednego biletu uczestnik będzie mógł korzystać z wykładów oraz paneli dyskusyjnych wszystkich trzech kongresów.Zaplanowana formuła wydarzenia – hybrydowa. Organizator zastrzega sobie zmianę formuły wydarzenia na on-line w przypadku kolejnej fali obostrzeń epidemiologicznych.
Zapraszamy na wykład w porze lunchu „Dieta DASH receptą na zdrowe życie” Aleksandra Cichocka, Marzena Zacharska. Wśród uczestników wykładu rozlosujemy książki autorstwa Aleksandry Cichockiej „Dieta DASH w teorii i zastosowaniu” 2021, Wydawnictwa Medyk