Autor: Monika Sadowska
ISBN: 978-83-66866-18-8
Autor: Medyk Sp. z o.o.
ISBN: 9788366866744
Autor: Grzegorz Gola
ISBN: 978-83-66866-82-9
Autor: Elżbieta Zakrzyńska
ISBN: 978-83-66899-77-5
Kongres Bezpieczeństwa Żywności to największe i najważniejsze wydarzenie w Polsce poświęcone zagadnieniom jakości i bezpieczeństwa żywności. Kongres odbywa się co roku w Warszawie i gromadzi ponad 300 uczestników, w tym m.in. przedstawicieli producentów żywności, dostawców surowców i opakowań oraz jednostki certyfikujące. Celem Kongresu jest wymiana wiedzy, doświadczeń i dobrych praktyk w zakresie zapewniania wysokiego poziomu bezpieczeństwa żywności na każdym etapie łańcucha żywnościowego. Kongres Bezpieczeństwa Żywności to doskonała okazja do nawiązania kontaktów, wymiany opinii i nawiązania współpracy z ekspertami i praktykami z różnych sektorów związanych z bezpieczeństwem żywności.
Zapraszamy do udziału w Kongresie wszystkich zainteresowanych tym tematem w sesjach:
Wiecej: https://foodcongress.org/
©2006 Medyk Sp. z o.o. | Infolinia 0 801 55 45 42 Created by Agencja Interaktywna RRR
Aby zapewnić najwyższą jakość usług, ta strona wykorzystuje cookie – informacje przechowywane w przeglądarce internetowej. Warunki przechowywania lub dostępu do nich znajdziesz w Polityce Prywatności. Korzystając ze strony, wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.