Aktualności

FOOD CONGRESS 2023 X edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności

Kongres Bezpieczeństwa Żywności to największe i najważniejsze wydarzenie w Polsce poświęcone zagadnieniom jakości i bezpieczeństwa żywności. Kongres odbywa się co roku w Warszawie i gromadzi ponad 300 uczestników, w tym m.in. przedstawicieli producentów żywności, dostawców surowców i opakowań oraz jednostki certyfikujące. Celem Kongresu jest wymiana wiedzy, doświadczeń i dobrych praktyk w zakresie zapewniania wysokiego poziomu bezpieczeństwa żywności na każdym etapie łańcucha żywnościowego. Kongres Bezpieczeństwa Żywności to doskonała okazja do nawiązania kontaktów, wymiany opinii i nawiązania współpracy z ekspertami i praktykami z różnych sektorów związanych z bezpieczeństwem żywności.

Zapraszamy do udziału w Kongresie wszystkich zainteresowanych tym tematem w sesjach:

  • CERTYFIKACJA,
  • AKTUALNE WYZWANIA DLA BIZNESU SPOŻYWCZEGO,
  • BEZPIECZEŃSTWO PRODUKTU: ŚRODOWISKO WYTWARZANIA

Wiecej: https://foodcongress.org/