Aktualności

Konferencja szkoleniowa skierowana do przedstawicieli branży zbożowo-piekarskiej, cukierniczej i tłuszczowej

Instytut Żywności i Żywienia ma zaszczyt zaprosić
 
na bezpłatną konferencję szkoleniową skierowaną do przedstawicieli branży zbożowo - piekarskiej, cukierniczej i tłuszczowej organizowaną w ramach Narodowego Programu Zdrowia z cyklu „Działania edukacyjne dla przedstawicieli administracji rządowej i przemysłu spożywczego – upowszechnianie wiedzy na temat korzyści zdrowotnych i gospodarczych związanych ze zmniejszeniem zawartości soli, cukru i stosowaniem różnych rodzajów tłuszczów w produktach spożywczych”.
 
Dlaczego warto?
 
Nasze spotkanie to wykłady ekspertów prezentujących wiedzę z dziedziny żywności i żywienia skierowane specjalnie do Państwa branży, a przede wszystkim to możliwość rozmów na temat aktualnych problemów związanych z reformulacją produktów spożywczych.
 
Konferencja odbędzie się 12 października 2017 r. w siedzibie Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie, ul. Powsińska 61/63, sala 7 (parter), w godz. 10:00 - 16:00 (rejestracja od godz. 9:00).
 
Więcej informacji na stronie: